LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Tuhohyönteisaineet nykyaikaiseen ja tehokkaaseen maanviljelyyn

FMC Agricultural Solutions on tunnettu monesta tehokkaasta tuhohyönteisvalmisteesta. Suomessa valikoimaan kuuluu ja Danadim™ ja Progress.  

Coragen® 20 SC poikkeuslupa on hyväksytty 10.5.2023 - 6.9.2023

Nexide® CS on pitkävaikutteinen mikrokapseloitu pyretroidi jolla on laaja teho moniin tuhohyönteisiin. Nexide® CS saa käyttää tuhohyönteisten torjuntaan rukiilta, syys- ja kevätvehnältä, ruis- ja spelttivehnältä, syys- ja kevätohralta, kauralta, syys- ja kevätrypsiltä, syys- ja kevätrapsilta, herneeltä (kuivattava sekä palkoineen korjattava) ja härkäpavulta.  

Lue aina käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Huomioi kaikki varoitusmerkit ja tekstit. Vain ammattikäyttöön.

Läs alltid bruksanvisningen noggrant innan användning. Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Notera alla varningsmärken och texter. Endast för professionellt bruk.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.fi uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.