LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Nexide® CS tuhoeläinten torjuntaan

Nexide® CS on pitkävaikutteinen mikrokapseloitu pyretroidi jolla on laaja teho moniin tuhohyönteisiin. Mikrokapseli tekniikka suojaa tehoainetta hajoamiselta, mikä pidentää tehoaikaa.

Nexide® CS saa käyttää kirvojen, kirppojen, kärsäkkäiden, rapsikuoriaisen, hernekääriäisen ja litusääsken torjuntaan rukiilta, syys- ja kevätvehnältä, ruis- ja spelttivehnältä, syys- ja kevätohralta, kauralta, syys- ja kevätrypsiltä, syys- ja kevätrapsilta, herneeltä, (kuivattava sekä palkoineen korjattava) ja härkäpavulta.  

Nexide® CS on aktiivinen, kosketus- ja syömävaikutteinen tuhohyönteisten hermoston toimintaa häiritsevä pyretroidi. Kasvit on ruiskutettava huolellisesti joka puolelta hyvän peittävyyden varmistamiseksi, jotta ruiskutusneste saavuttaa tuhoa tekevät hyönteiset mahdollisimman hyvin. Tiheässä kasvustossa ruiskutusveden määrää tulee lisätä käyttöohjeen maksimimäärän mukaan hyvän peittävyyden saavuttamiseksi. Käsittely tehdään torjuntakynnysten ylittyessä tuholaisten tullessa kasvustoon.

Nexide® CS tehoaa parhaiten viileällä säällä, ruiskutus on edullisinta tehdä aikaisin aamulla tai myöhään illalla. Stressaantunutta, esim kuivuudesta kärsivää tai vioittunutta kasvustoa ei pidä ruiskuttaa. Valmistetta ei saa käyttää kukkivien kasvien käsittelyyn lukuun ottamatta hernettä. Käyttö sallittu vain klo 22-06 välisenä aikana. Viljat on ruiskutettava viimeistään heilimöintivaiheessa. Nexide® CS valmisteen käyttö ei vaikuta viljelykierrossa seuraavana oleviin viljelykasveihin. 

Nexide® CS saa käyttää kerran kasvukauden aikana. Nexide® CS on sateenkestävä heti kun se on kuivunut lehtien pintaan.

  • Rekisterinumero: 3561
  • Tehoaine: mikrokapseloitu gamma-syhalotriini 60 g/l
  • Valmistetyyppi: CS
  • IRAC ryhmä: 3A pyretroidit
  • Varoajat: herne ja härkäpapu 14 vrk, viljat 21 vrk ja öljykasvit 28 vrk
  • Minimietäisyys vesistöön: ei saa käyttää syysviljoilla vesistöihin rajoittuvilla peltolohkoilla

Säilytettävä alkuperäispakkauksessa kuivassa ja viileässä paikassa ja pakkaselta suojattuna.

Lue aina käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Huomioi kaikki varoitusmerkit ja tekstit. Vain ammattikäyttöön.

Läs alltid bruksanvisningen noggrant innan användning. Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Notera alla varningsmärken och texter. Endast för professionellt bruk.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.fi uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.