LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Olet tässä Etusivu / Tuotteet

Kasvinsuojeluaineet ja lehtilannoitteet nykyaikaiseen ja tehokkaaseen maanviljelyyn

FMC tuoteratkaisut

FMC Agricultural Solutions tavoitteena on tutkimus- ja kehitystyön tuloksena tuoda markkinoille kestäviä ratkaisuja ja uusia nykyaikaisia kasvinsuojelu-aineita ja lehtilannoitteita jotka ovat optimoitu viljelykasvien ravinnetarpeisiin.

FMC panostaa uusien tehoaineryhmien löytämiseen ja tuotekehitystyöhön jotta voimme tarjota viljelijöille monipuoliset ja nykyaikaiset kasvinsuojeluaineet, jotka auttavat ratkaisemaan kasvintuhoojien aiheuttamat ongelmat ja samalla suojelevat viljelykasveja rikoilta, taudeilta tai tuhohyönteisiltä.

Uusien kasvinsuojeluaineiden kehittäminen on pitkäjänteistä ja resursseja vaativaa toimintaa. Paikallisten käyttäjäkokemusten hankkiminen on tärkeä osa FMC:n laatu- ja turvallisuusajattelua, jotta voimme tarjota Suomeen sopivia ratkaisuja entistä paremmin ja taloudellisemmin.

Perusteellisesti tutkitut ja hyvin jäljitettävissä olevat kasvinsuojeluaineet varmistavat viljelijälle hyvän ja laadukkaan sadon, sekä ovat yhä tärkeämpi osa elintarvikeketjua.

Lue aina käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Huomioi kaikki varoitusmerkit ja tekstit. Vain ammattikäyttöön.

Läs alltid bruksanvisningen noggrant innan användning. Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Notera alla varningsmärken och texter. Endast för professionellt bruk.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.fi uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.