LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Tripali® tuo triplasti tehoa rikkoihin yhdellä ruiskutuksella

Tripali® on kolmen tehokkaan tehoaineen valmiiksi mietitty seos syys- ja kevätviljoille. Tripali® valmisteella on laaja rikkakasviteho jo yhdellä ruiskutuskerralla, myös hankaliin rikkoihin. Tripali® on sekä maa- että lehtivaikutteinen, mikä tuo varmuutta myös haastavissa ruiskutusolosuhteissa. Rikkakasvien kasvu pysähtyy nopeasti ruiskutuksen jälkeen, paras teho saadaan kun rikat ovat pieniä.

Tripali® on systeeminen rikkakasviaine, joka tehoaa hyvin useimpiin viljoilla esiintyviin leveälehtisiin rikkakasveihin. Tripali® imeytyy pääsääntöisesti lehtien kautta, mutta valmisteella on myös maavaikutusta. Rikkakasvien kasvu pysähtyy noin kuuden tunnin sisällä Tripali® käsittelyn jälkeen.  Muutamassa päivässä kellastuu tai vaalenee ensin uudet kasvinosat, rikat muuttuvat sitten ruskeiksi ja rikkakasvi kuolee tavallisesti 1-3 viikon sisällä. Tripali® valmistellä on hyvä teho myös alhaisissa lämpötiloissa 4-6° C, jos rikkakasvi on hyvässä kasvussa. Käyttömäärät syysviljoilla 35 – 50 g/ha + kiinnite, kevätviljoilla  25 – 50 g/ha + kiinnite paitsi kauralla jossa suurin käyttömäärä on 25 g/ha.
 
Tripali® valmisteella on erinomainen teho > 95 % seuraviin rikkakasveihin: pelto-ohdake, peltovalvatti, saunakukka, peltoemäkki, peipit, jauhosavikka, lemmikki, lutukka, kiertotatar, hanhentatar, pihatähtimö, peltotaskuruoho, pelto-orvokki, persiantädyke, rikkasinappi, silkkiunikko, rikkakukonkannus. Hyvä teho 85-94% peltomatara, kierumatara, pihatatar, ketotädyke, rapsi, viisisäteinen tyräkki.
 
Mikäli pellossa on runsaasti peltomataraa, peippiä, saunakukkaa, lemmikkiä, tatarta, peltovalvattia, persian tädykettä, pelto-orvokkia tai jos rikoilla on enemmän kuin 4-lehtiä, suositellaan suurempaa käyttömäärää 50 g/ha. Tämä ei koske kauraa, jossa suurin käyttömäärä on 25 g/ha. Käyttömäärä peltomataraa torjuttaessa on 50 g/ha jos matara on ehtinyt kasvaa 15 cm:n kokoiseksi, tai matarapaine on suuri, tämä ei koske kauraa jossa suurin käyttömäärä on 25 g/ha.

Tripali® ei sovi pohjavesialueille.
 
Rekisterinumero: 3295
Tehoaine: florasulaami 105 g/kg, metsulfuroni-metyyli 83 g/kg, tribenuroni-metyyli 83 g/kg
Valmistetyyppi: WG
HRAC ryhmä: B herbisidi
Minimietäisyys vesistöön: 3 m suojaetäisyys
Pohjavesirajoitus: kyllä
Säilytettävä alkuperäispakkauksessa kuivassa ja viileässä ja pakkaselta suojattuna

 

Lue aina käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Huomioi kaikki varoitusmerkit ja tekstit. Vain ammattikäyttöön.

Läs alltid bruksanvisningen noggrant innan användning. Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Notera alla varningsmärken och texter. Endast för professionellt bruk.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.fi uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.