LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Ratio® 50 SX® tuo käyttövarmuutta täydellisestä liukenevuudesta

Rikkakasvien torjuntaan ruis-, syysvehnä-, kevätvehnä-, ohra- ja kauraviljelyksiltä sekä apilattomien nurmien suojaviljoista. Uuden sukupolven SX® formulaatio liukenee täydellisesti ja tuo varmuutta ruiskun pesuun.  


Ratio® 50 SX® on tehokas ja nykyaikainen gramma-aine rikkakasvien torjuntaan. SX® formulaatio liukenee täydellisesti ja nopeasti veteen, mikä tuo varmuutta myös hankalissa ruiskutusolosuhteissa. Ratio® 50 SX® valmisteen tankkiseosmahdollisuudet ovat erittäin kattavat.

Ratio® 50 SX®  vaikuttaa pääasiassa lehtien kautta. Lämmin ja kostea sää edistää vaikutusta, vaikka Ratio® 50 SX®  myöskin toimii viileässä, silloin teho näkyy hitaammin. Käsittelyn jälkeen rikkakasvien kasvu pysähtyy heti mutta teho tulee näkyviin vasta n 10 päivän kuluttua. Käsittelyn jälkeen voi kasvustossa näkyä ohimenevää vaalenemista varsinkin kevätviljoilla. Heinän kasvu saattaa hidastua ruiskutuksen jälkeen, mutta palautuu normaaliksi kasvukauden loppuun mennessä.

Ratio® 50 SX® tehoaa hyvin useimpiin yksivuotisiin rikkakasveihin. Käyttösuositusten suurimmilla määrillä saadaan tehoa myös tatarlajeihin, orvokkiin, emäkkiin ja ruusukeasteella olevaan pelto-ohdakkeeseen ja peltovalvattiin. Valmisteen käyttö ei rajoita seuraavan vuoden kasvilajivalintaa. Ratio® 50 SX® ei sovi pohjavesialueille.

Patentoitu ja ainutlaatuinen SX®-formulaatio liukenee täydellisesti  ruiskutusveteen, näin ollen kaikki tehoaine saadaan hyödynnetyksi. Tämä on selvä parannus perinteisiin ja geneerisiin valmisteisiin, joista aina osa tehoaineista jää liukenematta. Täysin liuennut tehoaine imeytyy tehokkaasti ja nopeasti rikkakasvien lehtiin.

SX®-teknologia

  • vastaa parhaiten tämän päivän tehokkuus-, laatu- ja turvallisuusvaatimuksia
  • kehittyneempi olomuoto
  • täydellinen liukenevuus
  • nopeampi ja varmempi teho, myös vaikeissa ruiskutusolosuhteissa
  • varmuutta ja ajansäästöä ruiskun pesuun

Tutkimuksissa on myös todettu, että SX®-tuotteet vaikuttavat rikkakasviin nopeammin kuin perinteiset liuokset.

Lue aina käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Huomioi kaikki varoitusmerkit ja tekstit. Vain ammattikäyttöön.

Läs alltid bruksanvisningen noggrant innan användning. Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Notera alla varningsmärken och texter. Endast för professionellt bruk.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.fi uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.