LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Premium™ Classic SX® laajatehoinen ja käyttömäärältään joustava gramma-ainevalmiste

 

Rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätviljaviljelyksiltä sekä nurmien suojaviljoista, myös apilapitoisten nurmien suojaviljoista. Sopii myös pohjavesialueille.

Premium™ Classic SX® käytetään rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätviljaviljelyksiltä sekä nurmien suojaviljoista, mukaan lukien apilapitoisten nurmien suojaviljoista. Valmiste vaikuttaa lehtien kautta, käsittelyn jälkeen rikkakasvien kasvu pysähtyy heti ja kasvin lakastumisoireet tulevat esiin noin 10 vrk:n kuluttua. Lämmin ja kostea sää edistää vaikutusta, mutta valmiste toimii myös viileässä. Premium™ Classic SX® valmisteen tankkiseosmahdollisuudet ovat erittäin kattavat.

 

Premium™ Classic SX® tehoaa erittäin hyvin seuraaviin rikkakasveihin; jauhosavikka, lemmikki, peipit, peltohatikka, peltotaskuruoho, pihatähtimö, ristikukkaiset, sekä syys- että kevätitoinen saunakukka, ukontatar, voikukka, ruiskaunokki, emäkki, kiertotatar, pelto-orvokki, pelto-ohdake, pihatatar ja pillikkeet.

 

Syysviljat ruiskutetaan varhain keväällä kasvun alkaessa ja rikkakasvien ollessa pieniä, käyttömäärä on 15-22 g/ha + kiinnite.

 

Kevätviljat käsitellään viljan 2-4 lehtiasteella, viimeistään ennen korrekasvun alkua, käyttömäärä 12-20 g/ha.

 

Uuden sukupolven SX® formulaatio

  • vastaa parhaiten tämän päivän tehokkuus-, laatu- ja turvallisuusvaatimuksia
  • kehittyneempi olomuoto
  • täydellinen liukenevuus
  • nopeampi ja varmempi teho, myös vaikeissa ruiskutusolosuhteissa
  • varmuutta ja ajansäästöä ruiskun pesuun

Tutkimuksissa on myös todettu, että SX®-tuotteet vaikuttavat rikkakasviin nopeammin kuin perinteiset liuokset.

 

Premium™ Classic SX® valmisteesta löytyy myös valmiita pakettiratkaisuja viljatilojen rikkojen torjuntaan:

 

XL paketissa Premium™ Classic SX® on yhdessä Primus XL valmisteen kanssa ja paketti riittää 20 hehtaarille. XL paketissa on kolme tehoainetta jotka antavat laajan tehon mm. saunakukkaan, pihatähtimöön, savikkaan, mataraan, kiertotattareen, lutukkaan ja rikkasinappiin. XL on helppo ja joustava käyttää, käytön voi aloittaa jo +5C lämpötilassa ja ruiskutus on mahdollista viljan pensomisen alussa aina lippulehtiasteelle saakka, myös pohjavesialueilla. XL paketti rikkoo jo kehittyneen rikkakasviresistenssin eikä rajoita seuraavan syksyn eikä seuraavan vuoden kasvilajivalintaa.

Löydät XL paketin Hankkijan tuotevalikoimasta.

 

Lancelot Classic Twin antaa laajan tehon viileälläkin säällä kevät- ja syysviljojen torjunnassa. Kolme erilaista tehoainetta takaavat hyvän tehon siemenrikkakasvien lisäksi myös valvattiin, ohdakkeeseen ja pujoon. Teho on erinomainen tai hyvä seuraaviin rikkakasveihin: matara, saunakukka, vesiheinä, pillikkeet, peipit, rapsi, ruiskaunokki, lutukka, jauhosavikka, peltolemmikki, peltotaskuruoho. Parhaan tehon saamiseksi on rikat ruiskutettava viimeistään 6-8 lehtiasteella. Hyvä teho saadaan myös viileässä säässä. Paketissa on Premium™ Classic SX®  purkin lisäksi Lancelot.

Lancelot Classic Twin paketin löydät ViljelijänBernerin valikoimasta. 

 

Classic Star HL on yhteispaketissa oleva erittäin laajatehoinen ratkaisu kaikkiin viljatilan yleisimpiin rikkakasveihin, myös pohjavesialueilla. Se on hyvä ratkaisu gramma-aine resistenssejä rikkakasveja vastaan sekä torjuen, että ongelmaa ennalta halliten. Lämmin ja kostea sää edistää vaikutusta, mutta Classic Star HL toimii myös viileässä. Käsittelyn jälkeen rikkakasvien kasvu pysähtyy välittömästi, mutta lopullinen teho tulee esiin n, 10 vrk:n kuluttua.

Classic Star HL löydät ViljelijänBernerin valikoimista.

 

Lue aina käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Huomioi kaikki varoitusmerkit ja tekstit. Vain ammattikäyttöön.

Läs alltid bruksanvisningen noggrant innan användning. Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Notera alla varningsmärken och texter. Endast för professionellt bruk.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.fi uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.