LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Premium Classic SX® laajatehoinen ja käyttömäärältään joustava gramma-ainevalmiste

Rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätviljaviljelyksiltä sekä nurmien suojaviljoista, myös apilapitoisten nurmien suojaviljoista. Sopii myös pohjavesialueille.

Premium Classic SX® käytetään rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätviljaviljelyksiltä sekä nurmien suojaviljoista, mukaan lukien apilapitoisten nurmien suojaviljoista. Valmiste vaikuttaa lehtien kautta, käsittelyn jälkeen rikkakasvien kasvu pysähtyy heti ja kasvin lakastumisoireet tulevat esiin noin 10 vrk:n kuluttua. Lämmin ja kostea sää edistää vaikutusta, mutta valmiste toimii myös viileässä. Premium Classic SX® valmisteen tankkiseosmahdollisuudet ovat erittäin kattavat.

Premium Classic SX® tehoaa erittäin hyvin seuraaviin rikkakasveihin; jauhosavikka, lemmikki, peipit, peltohatikka, peltotaskuruoho, pihatähtimö, ristikukkaiset, sekä syys- että kevätitoinen saunakukka, ukontatar, voikukka, ruiskaunokki, emäkki, kiertotatar, pelto-orvokki, pelto-ohdake, pihatatar ja pillikkeet.

Syysviljat ruiskutetaan varhain keväällä kasvun alkaessa ja rikkakasvien ollessa pieniä, käyttömäärä on 15-22 g/ha + kiinnite.

Kevätviljat käsitellään viljan 2-4 lehtiasteella, viimeistään ennen korrekasvun alkua, käyttömäärä 12-20 g/ha.

Uuden sukupolven SX® formulaatio

  • vastaa parhaiten tämän päivän tehokkuus-, laatu- ja turvallisuusvaatimuksia
  • kehittyneempi olomuoto
  • täydellinen liukenevuus
  • nopeampi ja varmempi teho, myös vaikeissa ruiskutusolosuhteissa
  • varmuutta ja ajansäästöä ruiskun pesuun

Tutkimuksissa on myös todettu, että SX®-tuotteet vaikuttavat rikkakasviin nopeammin kuin perinteiset liuokset.

Premium Classic SX® sopii hyvin tankkiseoksiin, valmiiksi mietittyjä pakettiratkaisuja löytyy esimerkiksi Pixxaro EC ja Starane 333 HL valmisteiden kanssa.
 
Pixxaro Premium pakkaus on räätälöity Suomen viljapelloille ja riittää kevätviljojen käyttömäärillä 20 hehtaarille. Tuplapakkauksessa on kolme tehoainetta, tribenuroni-metyyli, arylex ja fluroksipyyri, jotka takaavat erittäin laajan ja varman tehon leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan kaikilta viljoilta, myös hankalissa olosuhteissa. Pixxaro Premium® paketti on erittäin tehokas mm mataraan, pihatähtimöön, savikkaan, pillikkeeseen, peippiin, ruiskaunokkiin, kiertotattareen, saunakukkaan, orvokkiin, ohdakkeeseen ja valvattiin. Paketti tehoaa myös kestävään pihatähtimöön ja savikkaan. Paketilla on erittäin laaja käyttöaika: pensomisen alusta lippulehdelle asti, kauralla pensomisen loppuun. Sopii pohjavesialueille, ei rajoita seuraavan vuoden kasvilajivalintaa, ei ole peräkkäisen käytön rajoitusta.

Pixxaro Premium pakkaus on Hankkijan valikoimissa.   
 
Classic Star HL pakettiratkaisu sisältää Premium Classic SX® ja Starane 333 HL rikka-aineet. Paketti on laajatehoinen ja monikäyttöinen ratkaisu rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätviljoilta sekä apilattomien nurmien suojaviljoista. Lämmin ja kostea sää edistää vaikutusta, mutta Classic Star HL toimii myös viileässä. Käsittelyn jälkeen rikkakasvien kasvu pysähtyy heti, mutta lopullinen teho tulee esiin vasta n. 10 vrk:n kuluttua. Classic Star HL paketilla on erinomainen teho seuraaviin rikkakasveihin: ristikukkaiset, savikka, kiertotatar, pillike, peltomatara, peipit, linnunkaali, peltolemmikki, pihatatar, ukontatar, hatikka, pihatähtimö, voikukka, saunakukka, (kevätitoinen) ja apila. Classic Star HL on hyvä ratkaisu gramma-aineille resistenssejä rikkakasveja vastaan sekä torjuen, että ongelmaa ennalta halliten. Paketin riittoisuus on kevätviljoille 12 ha ja syysviljoille 10 ha. Sopii pohjavesialueille.

Classic Star HL löytyy ViljelijänAvenaBernerin valikoimista.

Lue aina käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Huomioi kaikki varoitusmerkit ja tekstit. Vain ammattikäyttöön.

Läs alltid bruksanvisningen noggrant innan användning. Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Notera alla varningsmärken och texter. Endast för professionellt bruk.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.fi uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.