LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Ally® Class 50 WG - Tehokas valmiste hankalien rikkakasvien torjuntaan

Ally® Class 50 WG on kahden toisiaan täydentävän tehoaineen käyttövalmis seos haastavien rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätviljaviljelyksiltä.


Ally® Class 50 WG on tehokas valmiste rikkakasvien torjuntaan, sopii hyvin myös suorakylvölle ja kevytmuokatuille lohkoille joilla voi esiintyä monia talvehtineita rikkalajeja, kuten saunakukkaa, mataraa, peippiä, linnunkaalia ja orvokkia. Valmisteessa on Allysta tutun metsulfuronin lisäksi karfentratsoni, joka täydentää erinomaisesti tehoa vaikeammin torjuttaviin rikkakasveihin.  Karfentratsoni on pinta-aktiivinen ja metsulfuroni on pienannosaine, joka vaikuttaa rikkakasveihin sekä lehtien että maan kautta. Vain kevätkäsittelyyn.

Paras teho saavutetaan kuivilla mehukkailla rikkakasvien lehdillä kun rikkakasvit ovat hyvässä kasvussa 2-4 lehtiasteella, valmistetta käytetään viimeistään korrenkasvun aikana. Ally® Class tehoaa myös viileässä. Maan kosteus parantaa tehoa.

Lue aina käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Huomioi kaikki varoitusmerkit ja tekstit. Vain ammattikäyttöön.

Läs alltid bruksanvisningen noggrant innan användning. Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Notera alla varningsmärken och texter. Endast för professionellt bruk.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.fi uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.