LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

All Clear® Extra - tehokas ja luotettava kasvinsuojeluruiskujen pesuaine erityisesti gramma-aineiden pesuun

Tärkeätä: Ruiskun on aina oltava puhdas!                 
Aloita aina ruiskutustyö puhtaalla ruiskulla, se helpottaa puhdistusta ruiskutuksen jälkeen. Puhdistusongelmat vähenevät jos ruiskutustyö aina lopetetaan ruiskun pesulla.

All Clear® Extra kasvinsuojeluruiskujen pesuaine pitää ruiskusi puhtaana kemikaalijäämistä.

All Clear® Extra toimii monella tavalla:

Valmisteen pinta-aktiiviset aineet alentavat pintajännitystä mikä mahdollistaa, että pesuneste tunkeutuu kaikkiin ruiskun pieniin rakoihin ja taskuihin. Tämä on hyvin tärkeätä tankkiseos-ruiskutuksen jälkeen, koska seoksen jäämät voivat olla vaikeasti puhdistettavissa. Pinta-aktiiviset aineet voitelevat samalla venttiilit ja tiivisteet ja ruisku on pesun jälkeen helpompi käyttää.

Liuotinaineet irroittavat ruiskun seinämistä ainejäämät ja saa aineet kapseloitumaan siten etteivät ne kiinnity uudestaan ruiskuun, vain poistuvat huuhteluveden mukana.

Nämä ainesosat varmistavat yhdessä ruiskun nopean ja luotettavan puhdistuksen useimmista käytössä olevista kasvinsuojeluaineista. Puolueettomissa testeissä All Clear® Extra pesuaineella on saatu aikaan paras pesutulos.

All Clear® Extra kasvinsuojeluruiskujen pesuaine

  • Pesutestien voittaja
  • Erityisesti gramma-aineiden pesuun
  • Ei vaahtoa
  • Pieni käyttömäärä
  • Hajuton

Puhdista ruiskutusvälineet huolellisesti heti käytön jälkeen. Ruiskun huolimaton pesu tai liian pieni vesimäärä voi jättää ainejäämiä ruiskuun. Ruiskun käyttö tämän jälkeen muiden kuin viljakasvien ruiskutuksiin voi vahingoittaa näitä kasvustoja.

Lue aina käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Huomioi kaikki varoitusmerkit ja tekstit. Vain ammattikäyttöön.

Läs alltid bruksanvisningen noggrant innan användning. Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Notera alla varningsmärken och texter. Endast för professionellt bruk.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.fi uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.