LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Multiple Pro nestemäinen hivenravinnelannoite

Multiple Pro on nestemäinen hivenaineseos jonka ravinnekoostumus on optimoitu viljelykasvien, erityisesti viljojen hivenravinnepuutokseen.

Multiple Pro seosta voidaan käyttää kasvustossa milloin tahansa kun puutosoireita esiintyy, oireita on odotettavissa tai rutiininomaisena toimenpiteenä.

Ruiskutus voidaan tehdä viljakasveilla kun ne ovat saavuttaneet 3-lehtiasteen ja muilla kasveilla kun pinta-alaa on kehittynyt riittävästi ruiskutteen imeytymiseksi.

Syyskylvetyt kasvit hyötyvät käsittelystä juuri ennen talven tuloa. Paras tulos saadaan kun ruiskutus tehdään aikaisin aamulla tai illalla, kun kasvusto on kostea. Ruiskutusta ei pidä tehdä kuumalla säällä, kirkkaassa auringonpaisteessa tai kun kasvustoa vaivaa kuivuus tai muut stressitekijät.

Multiple Pro

  • on tehokas apu mangaanin ja muiden hivenravinteiden puutokseen
  • parantaa syysviljojen talvehtimista
  • on fyysisesti yhteensopiva useimpien käytössä olevien valmisteiden kanssa

Suositeltava käyttömäärä 1,0 L/ha sekoitettuna 200 L vettä/ha.

Käsittely toistetaan, jos puutostila on vaikea. Älä käytä yli 3 L/ha kasvilajia ja kasvikautta kohti. Seos vaatii jatkuvaa sekoitusta ennen käyttöä.

Multiple Pro sisältää:

  • mangaania 300 g/L
  • kuparia 100 g/L
  • magnesiumia 75 g/L
  • sinkkiä 60 g/L.

Lue aina käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Huomioi kaikki varoitusmerkit ja tekstit. Vain ammattikäyttöön.

Läs alltid bruksanvisningen noggrant innan användning. Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Notera alla varningsmärken och texter. Endast för professionellt bruk.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.fi uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.