LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

SX® teknologia - kirkkaasti parempi

SX®  teknologian ansiosta granulaatit liukenevat täydellisesti ruiskutusveteen, näin ollen kaikki tehoaine on hyödynnettävissä. Täysin liuennut tehoaine imeytyy nopeasti ja tehokkaasti rikkakasvien lehtiin, nopeammin kuin perinteiset valmisteet.

SX® teknologian ansiosta ruiskun pesu helpottuu ja nopeutuu.

SX® teknologia

  • patentoitu, kehittyneempi olomuoto
  • täydellinen liukenevuus
  • kaikki tehoaine hyödynnettävissä
  • nopeampi ja varmempi teho, myös hankalissa ruiskutusolosuhteissa
  • varmuutta ja ajansäästöä ruiskun pesuun
  • sopii hyvin tankkiseoksiin.


SX®- täydellinen liukenevuus

SX® teknologia mahdollistaa kaiken tehoaineen nopean liukenemisen veteen. Tämä on selkeä parannus perinteisiin ja geneerisiin gramma-aineisiin, joista osa tehoaineesta yleensä jää liukenematta ja pieniä tehoainehiukkasia jää kellumaan veteen. SX®  teknologian asiosta granulaatit liukenevat täydellisesti ja kaikki tehoaine on näin hyödynnettävissä.

Kasvinsuojeluruiskutuksien pitää usein sujua nopeasti ja tehokkaasti ja kun kaikki tehoaine liukenee nopeasti veteen ja on rikkakasville käyttökelpoisessa muodossa, viljelijän aika ei tuhlaannu odottamiseen. Hyvin liuennut SX® tehoaine imeytyy tehokkaasti ja nopeasti myös rikkakasvien lehtiin. Näin saadaan varmuutta torjuntaan myös hankalimmissa ruiskutusolosuhteissa, esimerkiksi viileässä ruiskutuslämpötilassa tai uhkaavan sateen sattuessa. Hankalien rikkakasvien vaatimat tankkiseokset on helppoja toteuttaa, SX® teknologia valmisteet sopii erinomaisesti ja joustavasti erilaisiin tankkiseoksiin.

Varmuutta ja ajansäästöä ruiskun pesuun

Kuten kaikki viljelijät kokemuksesta tietävät, työ ei suinkaan ole vielä valmis kun ruiskutus on suoritettu. Edessä on vielä aikaa vievä, huolellisesti tehtävä ruiskun pesu. SX® teknologia tuo helpotusta ja varmuutta ruiskun pesuun. Kun kaikki tehoaineet liukenevat täysin, ovat riskit suuttimiin tai tankin seinämiin jäävistä tehoainehiukkasista olemattomat. Tämä pienentää riskiä siirryttäessä viljelykasvilta toiselle ja lisäksi yksinkertaisempi ruiskun pesuohjelma tietää suoranaista ajan ja veden säästöä. Ruiskun pesu SX® teknologiaa sisältävien rikkakasvivalmisteiden käytön jälkeen on nopeampaa, varmempaa ja ympäristöystävällisempää.

Patentoitu SX® teknologia vastaa parhaiten tämän päivän tehokkuus-, laatu- ja turvallisuusvaatimuksia.

 

 

Lue aina käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Huomioi kaikki varoitusmerkit ja tekstit. Vain ammattikäyttöön.

Läs alltid bruksanvisningen noggrant innan användning. Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Notera alla varningsmärken och texter. Endast för professionellt bruk.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.fi uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.