LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Seamac® 45 biostimulantti parantaa viljelykasvin stressinsietokykyä

Seamac® 45 on erittäin väkevä biostimulantti, valmiste sisältää 100% puhdasta Ascophyllum nodosum merileväuutetta. Seamac® 45 lisää viljelykasvin abioottisen stressin sietokykyä ja edistää juurien kehitystä ja sadon laatua ja määrää.

Ascophyllum nodosum on merilevälaji, joka kasvaa Pohjois-Atlantin vuorovesialueilla. Näillä alueilla merilevä on äärimmäisten sääolosuhteiden alainen laskuveden aikana – kuumuus ja kuivuus kesällä sekä pakkanen ja tuuli talvella. Ascophyllum nodosum voi selviytyä tällaisista haastavista abioottisistä stressiolosuhteista tuottamalla erityisiä biokemiallisia yhdisteitä. Uutettuna nämä yhdisteet toimivat tehokkaana biostimulanttina ja lisää viljelykasvien sietokykyä abioottisia stressiä vastaan.

Seamac® 45 on erittäin väkevä biostimulantti, valmiste sisältää 100% puhdasta Ascophyllum nodosum merileväuutetta. Seamac® 45 parantaa abioottisen stressin sietokykyä ja tarjoaa siten mahdollisuuden lisätä satoa ja parantaa sadon laatua. Seamac®45 stimuloi myös viljelykasvia kehittämään terveellisemmän ja laajemman juuriverkoston.

Seamac® 45 sisältää luonnollisen tasapainon makro- että mikroelementtejä, aminohappoja ja useita muita orgaanisia aineita, mukaan lukien erilaiset polysakkaridit, jotka ovat tärkeitä ainesosia abioottisen stressin vaikutusten vähentämiseksi.

Seamac® 45 biostimulantti sopii useille viljelykasveille kuten perunalle, viljoille, palkokasveille, öljykasveille, sokerijuurikkaalle, nurmille, hedelmille ja vihanneksille. Käyttömäärät useimmilla viljelykasveilla on 2.0 L/ha ja käsittelykertoja kasvuston tarpeen mukaan siinä vaiheessa kun viljelykasvi on hyvässä kasvussa. Seamac® 45 ei pidä käyttää kirkkaassa auringonvalossa tai kun lämpötila on yli 25°C.

Biottinen stressi on elävien orgasmien, kuten tuholaisten, kasvitautien ja rikkakasvien aiheuttamia stressitiloja ja tuhoa.

Abioottinen stressi on viljelykasvin kasvuun negatiivisesti vaikuttavia elottomia tekijöitä kuten mm kuivuus, kosteus, tuuli, alhaiset tai korkeat lämpötilat ja korkea maaperän suolapitoisuus.

  • Koostumus: 100 % Ascophyllum nodosum merileväuutetta, sisältää 450 g/L kiinteitä ainesosia
  • Valmistetyyppi: nestemäinen
  • Pakkauskoko: 10 L
  • Säilytettävä alkuperäispakkauksessa kuivassa ja suojattava pakkaselta, yli + 5°C lämpötilassa.

Lue aina käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Huomioi kaikki varoitusmerkit ja tekstit. Vain ammattikäyttöön.

Läs alltid bruksanvisningen noggrant innan användning. Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Notera alla varningsmärken och texter. Endast för professionellt bruk.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.fi uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.