LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Hedelmät ja Vihannekset

Hedelmien ja vihannesten kasvinsuojeluun tuhohyönteisvalmiste Steward® sekä monipuoliset lehtilannoitteet.

Hedelmien ja vihannesten viljelyssä tuholaistarkkailu on avainasemassa. Tarkkailun avulla pystytään määrittelemään sopiva torjunta-ajankohta tuholaisia vastaan. Tuholaisten esiintymistä kannattaa seurata pyydyksillä tai ansoilla jotta voidaan määritellä milloin torjuntakynnys ylittyy.

Kestävien hyönteiskantojen kehittymisen estämiseksi kannattaa välillä käyttää eri vaikutusmekanismilla toimivia aineita. Jos resistenssiä kehittyy se näkyy siten ettei suosituilla käyttömäärillä saada dokumentoitua ja odotettua tehoa. Steward® valmistella on eri vaikutusmekanismi kun esimerkiksi pyretroideilla ja kannattaa siksi sisällyttää ruiskutusohjelmaan.

Steward®  hedelmien ja vihannesten tuhohyönteisaineella voi torjua laajaa hyönteisspektraa johon kuuluu yli 30 eri imevien ja purevien hyönteisten sukua, näistä Lepidoptera hyönteistoukat ovat suurin ryhmä.

Steward® valmisteen varoaika kaikilla kaaleilla ja vihanneksilla on vain 1 vrk paitsi ruusukaalilla 28 vrk. Omenalla ja päärynällä varoaika on 7 vrk.

FMC:n lannoitteissa on monipuolinen ravinnekoostumus ja niistä löytyy sopivia vaihtoehtoja myös vihanneksille.

  • Zoom on ainutlaatuinen mangaanin, boorin ja molybdeenin seos erityisesti palkokasveille (pavut, herneet, soijapavut) ja lehtikaalille. Zoom sisältää myös rikkiä ja typpeä. Sopii myös öljykasveille.
  • Hi-Phos on nestemäinen fosforilehtilannoite herneelle, pavulle, viljoille, perunalle, syysöljykasveille, sokerijuurikkaalle ja maissille.
  • Thio-S rikin puutoksen nopeaan korjaamiseen öljykasveilla, perunalla, sokerijuurikkaalla, vihanneksilla, maissilla ja säiliörehuksi korjattavalla nurmella. Sisältää myös typpeä.
  • Boron 150 on boorietanoolivalmiste juuresten, herneen, pavun, kaalien, rapsin, sokerijuurikkaan sekä muiden boorin puutokselle allttiiden kasvien lannoitukseen.
  • Entire on useita kasviravinteita (7 kpl) sisältävä lehtilannoite kasvun nopeuttamiseksi ja satopotentiaalin säilyttämiseksi kaikille viljelykasveille.
  • Foliar Extra on ainutlaatuinen ja nopeavaikutteinen pääravinteita NPK sisältävä lehtilannoite kaikille viljelykasveille.
  • Jett Mangan 235 mangaanipuutoksesta kärsivien kasvien lehtilannoitukseen. Mangaani on nitraattimuodossa ja kasvit kykenevät hyödyntämään nitraattina annettavan mangaanin jopa 25% tehokkaammin kuin perinteiset sulfaattiravinteet
  • Magnus on magnesiumia ja rikkiä sisältävä tehokas lehtilannoite magnesiumin puutokseen herneelle, perunalle, viljoille, öljykasveille, sokerijuurikkaalle ja maisiille.
     

Lue aina käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Huomioi kaikki varoitusmerkit ja tekstit. Vain ammattikäyttöön.

Läs alltid bruksanvisningen noggrant innan användning. Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Notera alla varningsmärken och texter. Endast för professionellt bruk.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.fi uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.