LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Danadim™ Progress

 

Danadim™ Progress tehokas viljan kirvojen torjuntaan sekä juurikaskärpäsen torjuntaan sokerijuurikkaalla.

Danadim™ Progress vaikuttaa systeemisesti ja kosketusvaikutteisena. Vaikutustavasta johtuen kasvit on ruiskutettava huolellisesti joka puolelta. Valmiste tehaa parhaiten viileällä säällä ja parhaan tehon saamiseksi kannattaa ruiskuttaa joko aamulla tai illalla.

 

HUOMAUTUKSET

Danadim™ Progress valmisteen käyttötarkoitus muuttuu 1.8.2018. Uusi käyttötarkoitus on kirvojen torjuntaan viljoilta ja juurikaskärpästen torjuntaan sokerijuurikasviljelyksiltä.

 

Käytön rajoitukset:

Enintään yksi käsittely kasvukauden aikana.

Käyttö viljoilla sallittu vain käyttöohjeessa mainituissa eritystapauksissa.

 

Viljat

Käyttö sallittu viljoilla vain orastumis- ja versonta-vaiheessa kasvuston ollessa matalaa, kun kasvustosta ennakkotarkastuksessa ei havaita luontaisia vihollisia kuten leppäpirkkoja tai niiden toukkia. Valmisteen käytön ehtona on lisäksi, että kirvoja pitää löytyä ennen ruiskutusta vähintään joka viidennestä kasvista. Ruiskutusta edeltävä kirvamäärä kirjoitetaan ylös. Samalla käsittelykerralla voidaan käyttää rikkakasvien torjuntaan tarkoitettua valmistetta.

Kirvat: käyttömäärä 0,5 L/ha

 

Sokerijuurikas

Juurikaskärpäsestä esiintyy kaksi sukupolvea kasvukauden aikana. Juurikaskärpäsen ensimmäisen sukupolven toukat aloittavat muninnan normaalisti toukokuun lopussa-kesäkuun alussa. Torjuntakynnys on 10 munaa/ viisilehtinen taimi. Ruiksutus yehdään, kun lehdissä näkyy toukkien käytäviä.

Juurikaskärpänen: käyttömäärä 0,5 L/ha

 

Mehiläisvaroitus

Varoaika 28 vrk

Minimietäisyys vesistöön 3 m

Pohjavesirajoitus

Lue aina käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Huomioi kaikki varoitusmerkit ja tekstit. Vain ammattikäyttöön.

Läs alltid bruksanvisningen noggrant innan användning. Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Notera alla varningsmärken och texter. Endast för professionellt bruk.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.fi uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.