LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Olet tässä Etusivu / Ajankohtaista / Nyt kannattaa tarkkailla syysöljykasveja

Nyt kannattaa tarkkailla syysöljykasveja

Lämpötilan noustessa rapsikuoriaset ilmestyvät syysöljykasveihin. Lämpimissä oloissa ja kasvien ollessa hyvässä kasvussa torjuntakynnys ylittyy kun yhdessä kasvissa on 0,5-1 rapsikuoriaista. Avaunt® valmistetta käytetään 170 ml/ha ensimmäisessä ruiskutuksessa viimeistään myöhäisessä nuppuvaiheessa, BBCH 57, kun kasvustossa ei vielä ole keltaista väriä. Avaunt® tehoaa hyvin myös kestäviin rapsikuoriaisiin sekä kaalikoin toukkiin.

Muista lisätä myös hivenravinne Zoom®, niin kukintojen muodostumiseen saadaan vielä hyvä vaikutus. Zoom® on ainutlaatuinen mangaanin, magnesiumin, boorin ja molybdeenin seos, johon on lisätty typpeä ja rikkiä.  Öljykasvit käsitellään 4-9-lehtiasteella ja käsittely toistetaan tarpeen vaatiessa 10-14 päivän välein ja varsien kasvun ollessa voimakas.

 

Lue aina käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Huomioi kaikki varoitusmerkit ja tekstit. Vain ammattikäyttöön.

Läs alltid bruksanvisningen noggrant innan användning. Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Notera alla varningsmärken och texter. Endast för professionellt bruk.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.fi uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.