LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Olet tässä Etusivu / Ajankohtaista / Coragen® 20 SC valmisteelle myönnetty poikkeuslupa kaaliperhosen, kaalikoin, kaalikärpäsen ja porkkanakärpäsen torjuntaan

Coragen® 20 SC valmisteelle myönnetty poikkeuslupa kaaliperhosen, kaalikoin, kaalikärpäsen ja porkkanakärpäsen torjuntaan

Coragen® 20 SC valmisteelle myönnetty poikkeuslupa kaaliperhosen, kaalikoin, kaalikärpäsen ja porkkanakärpäsen torjuntaan

Maa- ja metsätaloustuottajien Keskusliitto MTK ry on hakenut ja Tukes myöntänyt poikkeuslupaa Coragen® SC valmisteelle käytettäväksi kaaliperhosen, kaalikoin, kaalikärpäsen ja porkkanakärpäsen torjuntaan punajuurelta, raita- ja piparjuurelta, porkkanalta, lantulta, nauriilta, retiisiltä, juuripersiljalta, palsternakalta, maa-artisokalta, mukulaselleriltä ja kaurajuurelta.  

Kaalikoin, kaaliperhosen, kaalikärpäsen ja porkkanakärpäsen torjuntatarpeen lisääntymisen, torjuntavaihtoehtojen vähäisyyden tai puuttumisen tai resistenssin muodostumisen takia määrällisesti ja laadullisesti hyvän ja kauppakelpoisen sadon saamiseksi tarvitaan kemiallisia torjuntavaihtoehtoja. Coragen® 20 SC valmistetta saa käyttää 22.5 – 18.9.2019 välisenä aikana.

 

 

Lue aina käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Huomioi kaikki varoitusmerkit ja tekstit. Vain ammattikäyttöön.

Läs alltid bruksanvisningen noggrant innan användning. Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Notera alla varningsmärken och texter. Endast för professionellt bruk.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.fi uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.