LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Olet tässä Etusivu / Ajankohtaista / Borgeby Fältdagar 2022

Borgeby Fältdagar 2022

Tapaa FMC Borgeby Fältdagar 2022 -messuilla, Osasto M14

Borgeby Fältdagar on yksi Pohjoismaiden suurimmista maatalousmessuista, jotka on tarkoitettu kaikille alan ammattiasioista kiinnostuneille. Messuja on järjestetty vuosittain 1999 lähtien ja nyt ne ovat jälleen avoinna yleisölle, koronan aiheuttaman muutaman vuoden tauon jälkeen.
 
Borgeby Fältdagar 2022 yhdistää teorian ja käytännön. Kävijänä voit kulkea esittelykentän halki, keskustella yritysedustajien ja asiantuntijoiden kanssa, kokea kuinka maatalouskoneet toimivat käytännössä sekä kuulla luentoja ja osallistua seminaareihin. Messuilla on vuosittain yli 20 000 kävijää, yli 400 näytteilleasettajaa, 10 kone-esittelyä, 47 seminaaria, opastettuja opintokäyntejä ja koko alan kattava verkosto.

 
Borgeby Fältdagar 2022

Teema: Vuoden 2022 teema on nurmi ja karkearehu
 
Päivämäärä: 29. kesäkuuta ja 30. kesäkuuta
 
Aikataulu:
29. kesäkuuta klo. 9.00 – 18.00
30. kesäkuuta klo. 9.00 – 17.00
 
Osoite: Borgeby kyrkväg, 237 91 Bjärred, Ruotsi
 
Pääsymaksu: Katso hinnat ja osta pääsyliput Borgeby Fältdagar -messujen kotisivulta
 
Katso ohjelma tästä: Ohjelma Borgeby Fältdagar 2022

Lue aina käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Huomioi kaikki varoitusmerkit ja tekstit. Vain ammattikäyttöön.

Läs alltid bruksanvisningen noggrant innan användning. Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Notera alla varningsmärken och texter. Endast för professionellt bruk.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.fi uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.