LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Olet tässä Etusivu / Ajankohtaista / Arvaa suurin vehnäsato ja voita Refine® Super SX®

Arvaa suurin vehnäsato ja voita Refine® Super SX®

KM satokilpailun vehnäkisan tulokset ovat valmiit ja aikaa arvata on 29.10 asti. Arvaa vehnäkisan voittajasato ja voita Refine® Super SX® purkki, rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätvehnältä, syys- ja kevätrukiilta, ruisvehnältä, syys- ja kevätohralta ja kauralta sekä apilattoman nurmen suojaviljalta.  

Sato lasketaan 14 % peruskosteudessa hehtaarin alalta. Lähin arvaus kg/ha voittaa. Vehnäkisan tulokset julkistetaan lokakuun KM:ssä, ja samalla kerrotaan myös arvauskisan voittaja. Kisalohkoja on 20 kappaletta. Arvaukset laitetaan KM Satokisan Facebook-sivulle arvauspostauksen alle, muistutus tehty 6.10 sekä alkuperäinen postaus 7.9.2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue aina käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Huomioi kaikki varoitusmerkit ja tekstit. Vain ammattikäyttöön.

Läs alltid bruksanvisningen noggrant innan användning. Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Notera alla varningsmärken och texter. Endast för professionellt bruk.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.fi uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.