LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Olet tässä Etusivu / Ajankohtaista / FMC teki uuden henkilövalinnan
Technical Manager Ruotsin ja Suomen alueelle

FMC teki uuden henkilövalinnan
Technical Manager Ruotsin ja Suomen alueelle

FMC Agricultural Solutions kutsuu Sara Ragnarssonin uudeksi Technical Manager Ruotsin ja Suomen alueelle

FMC on nimittänyt Sara Ragnarssonin Ruotsin ja Suomen alueen Technical Manager. Hän aloittaa tehtävässään 1. helmikuuta 2023. Saran liittyessä joukkoomme, yrityksemme jatkaa valitsemallaan reitillä, laajentaen ja vahvistaen toimintaansa Tanskan, Norjan, Ruotsin ja Suomen alueella.


 
Meillä on ilo ilmoittaa, että Sara Ragnarsson liittyy FMC:n pohjoismaiden ryhmään uutena Technical Manager vastuualueenaan Ruotsi ja Suomi.
 
Aiemmin Sara on toiminut Ruotsin Maataloushallituksessa kasvinsuojelun asiantuntijana vihannes- ja perunanviljelyn osalta, sekä kasvinsuojeluasiantuntijana AgroPlantarum AB:ssa. Kummassakin tehtävässä tärkeimpiä ovat olleet torjunta-ainestrategiat, neuvonta sekä yhteistyö viljelijöiden, neuvonantajien, viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa, sekä suunnittelu ja kenttäkoetulosten arviointityö. Saralla on myös kokemusta kenttäkoetyöstä Findus Sverige Ab:n apulaisasiantuntijana sekä MASE Laboratories Ab:n kenttäkokeiden asiantuntijana.
 
“Olen varma, että pätevyytensä ja kokemuksensa ansiosta Sara sopii täydellisesti pohjoismaiseen ryhmäämme. Näin voimme kaikki innolla jatkaa ja vahvistaa hyvää yhteistyötämme Pohjoismaiden alueella”, kertoi Michael Petersen Rose, Pohjoismaiden kaupallinen johtaja.

Saran päätoimipaikka sijaitsee Ruotsissa ja hän aloittaa työnsä 1. helmikuuta 2023.
 
FMC:n Pohjoismaiden organisaation jäsenet:

  • Anders Sylvan, Business Development Manager, Sweden & Finland (Päätoimipaikka Ruotsissa)

  • Martin Clausen, Technical Manager, Nordics (Päätoimipaikka Tanskassa)

  • Sara Ragnarsson, Technical Manager, Sweden & Finland (Päätoimipaikka Ruotsissa)

  • Michael Petersen Rose, Commercial Lead, Nordics (Päätoimipaikka Tanskassa)

Lue aina käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Huomioi kaikki varoitusmerkit ja tekstit. Vain ammattikäyttöön.

Läs alltid bruksanvisningen noggrant innan användning. Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Notera alla varningsmärken och texter. Endast för professionellt bruk.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.fi uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.